Tapaus 249

Olin SPR:n paikallisen osaston Ystävänpäivätapahtumassa halinallemaskottina, siis puettuna karhupukuun. Näin itse verkkosilmistä ulos, mutta minua ei voinut tunnistaa edes kengistä, ja karhuhahmo oli mykkä.

Puku oli iso ja minä keskimittainen, joten vartalonmuodot jäivät puvun ja SPR:n liivin alle piiloon – varsin sukupuoleton nalle siis. Vilkuttelin ja levitin käsiäni, jotta halukkaat saivat tulla halaamaan minua. Toriteltalle tuli iäkäs pariskunta (arvioisin +70v) ja heille esiteltiin ilmaiset kahvit ja ilmaiset halit halinallelta. Mummeli halasi minua normaalisti, mutta pappa alkoikin kämmennellään painella minua etsien rintojani ja osuessaan toisen tissini kohdalle puristi/heilutti sitä saatesanoilla ”onko tää tyttö vai poika, uskaltaako tätä halata” ja todettuaan minut naiseksi halasi.

Tilanne oli hyvin nopea ja yllättävä ja jähmetyin ihmetyksestä, myös hahmon mykkyys piti minut hiljaisena enkä sanonut mitään. Aivan ensimmäiseksi raivostuin pääni sisällä homofobiasta – miestä ei voisi siis halata?! Ja vasta sen jälkeen tajusin, että minua oli koskettu ilman lupaa.

Näin 2 vuotta jälkeenpäinkin suututtaa, miksen vain nykäissyt heti pehmopäätäni pois ja kuuluttanut koko torille ”Sä et saa koskea mun rintoihin!” ja nolannut pappaa. Kukaan ympärillä olevista ei reagoinut kumpaankaan törkeyteen.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *