Haluaisin kertoa, millasta häirintää oon kohdannut ja miten lesbous on vaikuttanut siihen häirintään, jota oon kokenut heteromiehiltä.

Yleisesti lesbojen seksuaalisuutta usein vähätellään. Esimerkiksi, jos mies lähestyy, sanon aina suoraan että oon lesbo ja oletan, että se riittää. Usein tätä ei vaan aina uskota, vaan kuvitellaan, että oon haaste ja et pitää yrittää kovemmin.

Mun lesboutta on myös usein kyseenalaistettu, koska oon ”heteron näköinen”, jota vissiin monet kuvittelee kohteliaisuudeksi. Mulle on sanottu myös ”jos annat mun panna nii teen susta heteron”.

Sit on tää, että jos mies lähestyy, ei riitä, että sanoo että mulla on naisystävä. Mut jos sanoo, että mul on miesystävä, niin mies lopettaa, koska miehet kunnioittaa enemmän toista miestä kuin naista. Kun sanon mua lähestyvälle miehelle että mul on naisystävä, voi pahimmillaan alkaa se lesbojen seksualisointi ja pyydetään saako tulla väliin.

Oon aiemmin luullu et nää tapaukset on olleet ihan vaan poikkeuksia, kunnes näitä on tullut yhä enemmän ja oon saanut kuulla että samanlaisia kokemuksia on muillakin lesboilla. Tää onkin ihan yleinen ilmiö.