Opiskeluaikoina asuin kahden naispuolisen kämppiksen kanssa. Oltiin samassa koulussa, ja illalla oli ollut koulun kemut jossa me kaikki oltiin oltu. Mä olin lähtenyt ensimmäisenä kotiin ja mennyt nukkumaan.
Yöllä heräsin siihen, että mun pimeässä huoneessa oli joku vieras mies, se seisoi sängyn vieressä ja tuijotti mua. Huone oli lämmin ja nukuin melkein alasti, pelkät alushousut jalassa. Mies yritti tunkea mun viereen. Muistan että sanoin ”no et sä tänne voi tulla” johon mies ”miks en?” (en kestä miten typerää että se kysyi noin! LOL)

Työnsin miehen väkisin ulos huoneesta, se oli sen verran jurrissa että onnistuin vaikka olin pienempi. Olin laittamassa huoneeni ovea lukkoon kun tulin ajatelleeksi muita kämppiksiä. Näin että ukko oli menossa yhden kämppiksen huoneeseen, ja kävin kiskomassa sen pois ovelta. Toinen kämppis tuli huoneestaan, ja selvisi että hyypiö oli joku sen kaveri. Käskin kämppistä pistämään ukon lähdölle.

Aamulla löysin jätkän lompakon eteisestä. Annoin sen kämppikselle, ja sanoin ettei se saa antaa sitä miehelle takaisin ennen kuin sille on kerrottu mitä se oli yöllä tehnyt, ja ennen kuin äijä pyytää anteeksi.