Mietin pitkään uskallanko kirjoittaa mitään, sillä tämä asia vaivaa mua edelleen ja koen syyllisyyttä siitä etten tehnyt mitään jälkeenpäin saadakseni tekijän vastuuseen.

Olin parikymppisenä mun hyvän ystävän kanssa ulkona, ja ystäväni poikaystävä tuli jotenkin mustasukkaiseksi ja halusi mukaan. Mentiin kolmestaan baariin, jossa ystäväni ja minä tanssimme koko illan ja pidimme hauskaa poikaystävän mököttäessä nurkassa vahtimassa meitä. Jossain vaiheessa mies oli kadonnut. Menin käymään ulkona ja juttelin juuri jonkun kanssa, kun tänä ystäväni poikaystävä ilmestyi jostain vierelleni ja tumppasi tupakan otsaani. Huusin että mitä helvettiä. Mies juoksi karkuun.

Luulin tilanteen olevan ohi ja lähdin kävelemään poispäin baarista, kun yhtäkkiä mies onkin takanani ja tönäisee minut katuun ja potkaisee minua päähän. En muista tämän jälkeen kunnolla tapahtumia, muuta kuin että makasin maassa ja hän potki minua, samaan aikaan kuulen kun baarin pihalla olevat ihmiset alkavat huutaa ja lähestyä meitä, huomaavat onneksi tilanteen! Mies juoksee karkuun. Baarin poke antaa minulle numeronsa, sanoo että haasta se mies oikeuteen ja hän tulee todistajaksi. Tästä olen hänelle ikuisesti kiitollinen.

Olin paniikissa ja soitin toiselle kaverilleni joka tuli hakemaan minut luokseen nukkumaan sillä olin vieraassa kaupungissa eikä minulla ollut paikkaa minne mennä. Seuraavana aamuna minut valtasi vain suunnaton häpeä, että miten minulle voi käydä näin, miksi en pystynyt puolustautumaan! En ikinä kertonut asiasta kenellekään ja mies ei ikinä joutunut vastuuseen teoistaan.