Minulla on monta kokemusta seksuaalisesta ahdistelusta, mutta haluan jakaa yhden kokemuksen, joka kieltämättä on jättänyt arpia.

Lähdin ulos uuden tuttavuuden kanssa siinä uskossa että meidän toisetkin kaverit olivat tulossa, todellisuus oli että hän odotti minua yksin. En halunnut olla törkeä, niin lähdettiin yhdessä yöelämään.

Join paljon ja niin hänkin. Me pussailtiin jonkun verran baarissa, mua ei oikeestaan kiinnostanut tämä mies mutta en osannut sanoa ei, ja minusta pussailu on suht viatonta.

Pilkun jälkeen tämä mies ilmoitti ettei voinut mennä kotiin koska on liian kännissä ja vanhemmat suuttuisi. Hän pyysi jos mitenkään voisi tulla minun luo nukkumaan, en nähnyt muuta ratkaisua. Juteltiin matka kotiin ja kun päästiin minulle riisuin mekkoni ja hyppäsin sänkyyn. Mies tuli viereeni, tämä oli ok.

Yhtäkkiä hän alkoi suutelemaan minua ”rajusti”, sanoin että nyt riitti. Hän tuli makaamaan päälleni ja yritti avata rintaliivejäni, työnsin häntä pois. Miehen mielestä tämä oli huvittavaa, minua itketti. Hän tunki kätensä alushousuihini ja koskettelu minua, taistelin vastaan kunnes hän lopulta sammui, sitten minäkin sammuin.

Aamulla kun heräsin, mies suuteli niskaani ja jälleen kerran laittoi kätensä alushousuihini, työnsin pois ja jätin huoneen, lähdin siitä sitten töihin ja mies oli poistunut asunnostani kun tulin illalla kotiin.

Pahinta tässä on että olemme edelleen ”ystäviä”, en ikinä sanonut mitään, eikä hän ikinä pyytänyt anteeksi.

Olen vasta 21-vuotias ja olen kokenut raiskausyrityksiä, raiskauksen, uhkaavia viestejä kun en ole halunnut harrastaa seksiä ja uhkauksia esim. jakaa alastonkuviani netissä.