Miettinyt pitkään uskallanko tai kehtaanko kertoa mitä tapahtui, omasta mielestäni olin itse syyllinen kun kerran olin seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen nuori nainen tuohon aikaan.

Minulla oli 18-vuotiaana suhde hieman iäkkäämmän poliisin kanssa. Olimme samassa tapahtumassa molemmat töissä ja kun molempien työt olivat loppu, menimme yhdessä hänen ja kollegoidensa majapaikkaan. Harrastimme yhteisymmärryksessä seksiä hänen kanssa kahdestaan.

Yöllä minun piti päästä omaan majapaikkaani, josta meidän työporukan kuljetus olisi omaan työpisteeseemme aamulla. Koska olimme nauttineet jonkin verran alkoholia, hän pyysi virantoimituksessa sillä hetkellä olevaa kollegaansa kyyditsemään minut poliisiautolla majapaikkaani. Yhtäkkiä matkalla huomaan että ajamme väärään suuntaan poliisiautolla sivutielle, jonne poliisi pysäytti auton ja alkoi kähmiä ja kosketella reittäni ja sanoi että myös hän haluaa osansa minusta. Että koska ”annoin” hänen kaverilleen, minun tulisi ”antaa” myös hänelle.

Käsi kosketteli housujen läpi jo alapäätäni ja aloin itkeä. Sanoin itkunsekaisella kovalla äänellä että hänen pitää lopettaa heti ja viedä minut perille tai kerron tälle hänen kollegalleen. Poliisi lopetti kuin seinään ja peruutti auton täysin puhumattomana metsän keskeltä takaisin tielle. Ei sanonut enää sanaakaan tuon jälkeen.

En ole koskaan pelännyt niin paljon kuin silloin. Tulla raiskatuksi virkapukuisen poliisin toimesta. Tuon jälkeen en pystynyt luottamaan keneenkään mieheen vuosiin.

Kerroin tapahtumasta myöhemmin miehelle, jonka kanssa olin suhteessa ja hän lupasi viedä asian eteenpäin. Käsittääkseni myös vei, ainakin jollain tasolla.