Haaveilin nuorena työskentelystä taidealalla. Minut otettiinkin 16-vuotiaana sisään erääseen kulttuurialan yritykseen työharjoittelijaksi, ja vaikka opettelin alaa usean paikassa työskennelleen henkilön alaisena, erityisesti yksi silloin n. 35-vuotias naimisissa ollut kahden lapsen isä määrättiin ”omaksi opettajakseni”. Olin yrityksessä töissä lopulta kolme vuotta 16-19-vuotiaana, jona aikana ”opettajani” toistuvasti lähetti minulle seksiin liittyviä tekstiviestejä ja alastonkuvia itsestään. Loppuvaiheessa hän pyysi minut usein töihin ennen muiden tulemista ties millä verukkeella, ja silloin hän aina painoi itsensä minua vasten/repi syliin istumaan/suuteli ja lopulta yleensä laittoi käteni housuihinsa.

Yhdyntää ei missään vaiheessa hänen lukuisista pyynnöistään huolimatta tapahtunut, sillä vetosin siihen, että minulla oli poikaystävä ja hänellä oli vaimo ja ”en halua pahoittaa heidän mieltään”, vaikka oikeasti en itse halunnut. Tiettyyn pisteeseen saakka tunsin velvollisuutta pelata mukana, koska en maksanut ”oppisopimus”-paikasta mitään, ja kokemattoman teinin logiikalla se, että annoin hänen koskea itseäni tällä tavalla oli maksu tulevaisuuden unelmieni työpaikasta.

Parikymppisenä pääsin onneksi yliopistoon ja jätin kyseisen työpaikan. Pari vuotta sitten kyseinen henkilö otti minuun yhteyttä pitkän ajan jälkeen ja kertoi eronneensa ja hakeutuneensa terapiaan, jossa hänellä oli todettu seksiaddiktio. Henkilöllä oli huumausaine/muuta addiktio-taustaa ja kävi ilmi, että hän oli käyttäytynyt näin myös useita muita naisia kohtaan. En ikinä nostanut näin vanhentuneesta tapahtuneesta syytettä tms, häpesin ja syytin itseäni.