Työskentelen musiikki-alalla ja sain nuorempana tilauksen isolta kuuluisalta bändiltä. Suunnittelutyötä oli jo tehty ja ammattimaiset suhteet luotu, tilaus piti olla varma. Ei ollut siis huolta tutustua bändiin myös henkilökohtaisesti, sillä olin jo tilauksen saanut heille tuntemattomana ammattilaisena ja työntekijänä, en henkilökohtaisten suhteiden takia – tai niin luulin.

Voisi jopa sanoa, että siinä missä sain tilauksen puhtaasti töiden takia, niin menetin sen henkilökohtaisten välien takia. Nimittäin eräs bändin jäsenistä alkoi viestitellä romanttisesti. Olin kyllä ammattilainen, mutta sattumoisin myös fani. Idolini oli kihloissa ja minua vanhempi. Olin kuitenkin aikuinen nainen iältäni ja idolin huomio helli itsetuntoani. Sovittiin salainen tapaaminen hotellille ja olin innoissani. Hotellilla kuitenkin petyin. Olisin halunnut viiniä, kivaa valaistusta, romantiikkaa, suudelmia. Ei mennyt kauaa, kun hän teki sanallisesti selväksi, että pyh pah, olemmehan täällä vain yhtä asiaa varten.

Suostuin seksiin, koska olin yhä toiveikas romanttisten viestien takia, että hänellä on myös tunteita minua kohtaan. Annoin tehdä itselleni asioita, joista en pitänyt, mutta en osannut kieltäytyäkään. Vieläkin on trauma hänen spermastaan rinnoillani. Koen antaneeni suostumukseni, enkä koe että minut on raiskattu. Mutta olinko messissä? No en. Olinko tilanteessa jossa koin painetta suostua? Ehdottomasti. Mitä pahemmaksi tilanne kävi, koin yhä suurempaa tarvetta myöntyä, jotta miellyttäisin ja saisin sitä rakkauttakin. Mutta ei.

Hän myönsi lopuksi valehdelleensa minulle ja kirjoittaneensa vain mitä tiesi minun haluavan kuulla. Kävin suihkussa itkien, yrittäen pestä häntä iholtani. Tilauksen menetin, sillä hän sattui nimenomaan masinoimaan sitä ja välimme katkesivat kokonaan. Mahtoi muu bändistä ihmetellä…

Välillä olen miettinyt sainko alunperinkin tilauksen vain siksi, että heille päätyneen käyntikortin kuvani oli kaunis ja tämä henkilö halusi vain rintsikoihini. Sinällään huvittavaa, kun sanotaan että naiset saa töitä panemalla, mikä kun menetin ne juuri niin. Myöhemmin alalla hän tuli vastaan ja sain sanottua menneisyydestä. Hän pahoitteli kyllä tekojaan ja tiedän myös että kihlattu oli häntä myös rankaissut kihlauksen purkamisella (naiselle oli selvinnyt useampi sivusuhde) mutta traumaa se ei poistanut. En pysty kuuntelemaan heidän musiikkiaan vielä tänäkään päivänä ilman ällötystä.