Olin 18-vuotias, vietettiin kavereitten kanssa ilta, humalluttiin jne. Loppuillasta meitä lähti pieni porukka jatkoille kaverin mökille. Huom. kaikki kavereitani. Mukana oli myös eräs oikein hyvä poikakaveri, johon olin aina luottanut.

Olin ainoa tyttö, paikalla oli kuusi miestä ja minä. Pelattiin korttia, juteltiin ja oli oikein mukavaa. Minulle tuli vessa-asiaa, lähdin sinne, ovi lukkoon. Kuulen rapinaa oven takaa, ja sitten meni hetkeksi muisti. Herään siihen, että minua suihkutetaan vedellä, jätkät nauraa räkättää vierellä, olen alasti… pelkään ja nousen ylös, kysyn mitä tapahtui? Eräs sanoo: Me nussittiin sua ja sä nautit, sellanen huora sä oot. Itken, alan etsimään vaatteitani. Farkkuni nostettu ulos lipputankoon, kuulemma voitonmerkki, oksennan ja voin pahoin.

Ja nämä olivat ystäviäni, kahta lukuunottamatta… Vuosia kulunut, ja edelleenkin tunnen häpeää ja ahdistusta, jos jossain näen näitä tyyppejä. Onneksi eivät asu lähellä. Meni kauan ennen kun uskalsin juhlissa mennä esim. vessaan.