Pari vuotta sitten olin kesällä kavereiden kanssa puistossa juomassa ja istumassa iltaa. Puistossa oli joku musiikkitapahtuma ja paljon porukkaa, mutta ei vessoja.

Niinpä jouduttiin kaikki käymään viereisessä metsässä puskapissalla. Kerran menin yksin ja etsin rauhallisen spotin. Olin siellä housut kintuissa yksin metsässä pissalla ja yhtäkkiä kuulin kummallista ääntä sivummalta. Käännyin katsomaan oikealle ja huomasin että ihan tyhjästä aivan viereeni on ilmestynyt runkkaava keski-ikäinen mies joka tuijotti mun pissausta virnuillen! Olin aivan kauhuissani että tekeekö se jotain vielä pahempaa seuraavaksi! Huusin kauhusta ja kiskoin housut ylös ja lähdin juoksemaan ja tää mies juoksi mun perässä! Onneksi pääsin takasin puistoon ennen ku se sai mut kiinni ja löysin kaverini.

Kuulin etten ollut ainoa nainen joka tän runkkaajan oli siellä metsässä kohdannut ja meninkin hysteerisenä kertomaan asiasta tapahtumapaikalla partioiville poliiseille. En tiedä löysivätkö ne häntä. Tää oli äärimmäisen nöyryyttävä kokemus ja järkytyin siitä pahasti varsinkin kun se juoksi mun perässä enkä tiedä mitä sillä oli mielessä.