Noin 15-vuotiaana olin puolitutun tytön kanssa liikenteessä, baarissa joka myi alkoholia alaikäisille tytöille, jotka pukeutuivat tarpeeksi seksikkästi.

Baarista lähdimme toisen tytön puolituttujen kundien luo jatkoille, ja olin tässä kohtaa jo hyvin päihtynyt. Jatkoilla, jotka olikin n. 30 km kotoani, kaikki katosi eri huoneisiin ja jäin sohvalle johon nukahdin. Ilmeisesti muut harrasti kovempia päihteitä, joita itse en käyttänyt, ja siksi jäin yksin joksikin aikaa. Heräsin sohvalta siihen kun joku kundi (nää oli siis noin 25v kundeja silloin) oli mun päällä. Ja sisällä. Koitin rimpuilla mutta voimaa ei ollu yhtään, olin edelleen tosi sekavassa ja päihtyneessä tilassa. Huusin kaveriani nimeltä mutta kukaan ei kai  kuullut.

Jotenkin vain puoliksi sammuneena sitten makasin siinä, kun tyyppi teki mitä oli aikonutkin. Muistan kun koitin sanoa ei, mutta tyyppi ensin tukki kädellä suun ja sitten alkoi kuristaa. Aamulla tuttuni tuli kysymään että mikä meno, kerroin tapahtuneesta johon tuttuni sanoi että ”katokkin ettet kellekkään puhu tollasta ikinä. Sä luultavasti ite halusit etkä vaan muista.”

Sain ruinattua kyydin kuitenkin terveysasemalle, johon joku mut itkevänä heitti. Hoitajalta pyysin jälkiehkäisyä ja sain läksytyksen kun en ole huolehtinut siitä. Sanoin että poikaystävän kondomi hajosi.

En muista miten pääsin kotiin, mutta muistan kun joku seuraavana päivänä nauroi että ohhoh mikä fritsu, ooks vähän pussaillu?? Fritsu oli mustelma kuristamisesta.

En uskaltanut puhua tapauksesta kenellekään ennen kuin viime keväänä terapeutille.