Kun olin neljävuotias, musiikkileikkikoulun ohjaaja mursi mieleni, maailmani ja turvallisuudentunteeni pysyvästi. Moni hyväksikäyttöä kohdannut ei halua kutsua tapahtumaa ”murhaksi, josta jää henkiin”, mutta minä käytän omasta hyväksikäytöstäni tätä kuvausta. Tämä on myös kokemuksistani se ainoa, josta en pysty kertomaan yksityiskohtaisesti, joten sanottakoon vain, että minut murhattiin henkisesti, eikä murhaaja joutunut teostaan vastuuseen.

Kun olin 16-vuotias, erosin ensimmäisestä poikaystävästäni riitaisasti, ja tämän ystävä tarjoutui lohduttamaan minua kutsuen minut luokseen viettämään iltaa päihteiden merkeissä. Seuraava muistikuvani on, kuinka makaan hänen kaksimetrisen ja 100-kiloisen ruhonsa alla rukoillen häntä lopettamaan edes hetkeksi, koska minua sattui joka puolelle. Mutta hän ei lopettanut. Ei seuraavaan kahteen vuorokauteen, jotka jouduin viettämään hänen asunnossaan. Tuona aikana hän pakotti minua kaikkiin mahdollisiin inhottaviin asioihin veitsellä uhaten. Hän myös ilmoitti, että vaikka kuinka pakenisin häntä, hän löytäisi minut ja tappaisi minut. Valuin verta ja olin täysin loppu, kun pääsin häneltä vihdoin karkuun.

Tapasin samantien uuden miehen, joka ilmoitti pystyvänsä suojelemaan minua niin vihaiselta exältäni, joka ilmoitti kaikille, että minä olen likainen huora, jolla on likainen suu (kulttuurisyistä suuseksin harrastaminen oli erittäin paha asia ja loppuelämään vaikuttava tuomio) kuin raiskaajaltanikin, joka vainosi minua. Tietenkään tämä uusi mies ei halunnut muuta kuin seksiä, ja minä jatkoin suojelijan etsimistä.

Näiden tapahtumien jälkeen minut oli erittäin helppo painostaa seksiin kiristämällä tai uhkailemalla. Yksikin nuori mies käytti tunnin aikaa kiristääkseen minulta seksiä yleisessä vessassa. Lopulta olin niin turhautunut ja ahdistunut, että suostuin päästäkseni tilanteesta pois.

Kun olin 17-vuotias, olin palaamassa yhteen ensimmäisen poikaystäväni kanssa. Kun tämä yritti tappaa minut kuukauden tapailun jälkeen, erosimme, ja pääsin mukaan näytelmään, jonka ohjaaja oli ”lapsuudensankarini”. Olin lukenut paljon hänen kirjojaan ja hänestä muodostui minulle isähahmo. Vuoden ajan hän jaksoi vetää asiallista rooliaan, kunnes hän päätyi ahdistelemaan minua, kun olin hänen luonaan kuvauksia varten. Yritin lukuisia kertoja sanoa hänelle ”en halua”, kun hän käski minut viereensä peiton alle sänkyyn. Hän vetosi suoraan auktoriteettiinsa sanoen: ”Sinä olet näyttelijä, minä olen ohjaaja.” Sydämeni hakkasi ja meinasin oksentaa, kun jouduin makaamaan paidattoman, 50 vuotta vanhemman miehen vieressä, tämän kysellessä minulta inhottavia asioita ja kertoessaan, mitä kaikkea ällöttävää hän haluaisi tehdä minulle. Kun hän kysyi minulta: ”Onko sinulla nyt jalat kiinni vai auki?”, revin jostain sen selviytymisvaiston, juoksin pois, enkä vastannut hänen puheluihinsa enää koskaan. Rikoin myös ensimmäistä kertaa ”show must go on”-mottoani, koska en mennyt enää sovittuihin esityksiinkään.

Kun olin 18-vuotias, minut yritettiin raiskata omassa porttikongissani ja jälkeenpäin tekijä kielsi tapahtuman sanomalla: ”Kaikenlaisia rasisteja täällä on.” Väittäen siis, että minä keksin asian, koska olen muka rasisti.

Kun olin 18-vuotias, minua lähti metroasemalla seuraamaan mies, joka väitti olevansa mallikuvaaja. Hän sanoi haluavansa imeä rintojani, jotta ne kasvaisivat, sekä panna minua perseeseen, jotta perseestäni tulisi vielä paremman näköinen.

Kun olin 18-vuotias, tapasin mukavan miehen, joka muuttui täysin harrastettuamme seksiä. Hän sanoi, että jos tulin raskaaksi, minun on tiedettävä, että lapsi tulee olemaan vain 30 päivää minun ja sen jälkeen hänen sukunsa vie sen minulta. Hän myös sanoi ampuvansa polveni, jos en pukeudu kulttuurin mukaan. Lähdimme samantien hakemaan minulle hametta ja mies ajoi humalassa. Automatkalla hän muistutti, että jos poliisit pysäyttävät meidät, hän hakkaa minut. Parin päivän päästä ravintolassa hän puri minua kaulasta ja pyörryin. Kun olin menettämässä tajuntaani, hän sanoi hakkaavansa minut, kunhan pääsemme ulos. Olin puoli tuntia tajuttomana.

Kun olin 18-vuotias, aloin seurustella ensimmäistä kertaa valtaväestöön kuuluvan miehen kanssa. Tämä raiskasi minut vähintään kaksi kertaa. Kun toisen raiskauksen jälkeen pakenin itkien suihkuun, hän tuli perääni ja sanoi: ”Anteeksi, en olisi saanut painostaa.” Sanoin: ”Et sä painostanut, sä pakotit.” Hän ei vastannut. Itkin koko illan lakkaamatta ja kun hän jossain vaiheessa kysyi miksi itken, minä vastasin: ”Koska en osaa miellyttää sinua tarpeeksi.”

Nyt olen 24-vuotias ja minua on ahdisteltu yhteensä 20 vuotta. Katuhäirintä ja dickpicit ovat jatkuva osa elämääni. Joidenkin on vaikea ymmärtää, miksi pienikin häirintä saa minut murha-ajatuksien partaalle. Minun ei ole.