Haluan vain sanoa kiitos kaikille jotka näistä asioista uskaltaa ja pystyy kirjoittamaan. Aivan järjettömän surullista luettavaa – surullista myös se, miten vielä kolmikymppisenä kuvittelen joka kerta, ettei kellekään muulle tapahdu näitä.

Haluaisin nostaa yhden kokemuksen esiin, nimittäin muistamattomuuden.
Joitakin viikkoja sitten olin ihan tavallisen taksin kyydissä. Kuski käyttäytyi erittäin asiattomasti seksuaalisessa mielessä ja jossakin kohtaa olin varma että ajaa auton jonnekin metsään ja tekee jotakin tosi pahaa. Pääsin onneksi perille. Nyt muutama päivä sitten hyppäsin pimeän taksin kyytiin (miespuolisen ystävän kanssa) ja hieman samansuuntainen, joskin paljon iisimpi, kommentointi alkoi saman tien. Kun nyt olin lueskellut näitä juttuja täällä ryhmässä ja kokenut häirintää toistamiseen lyhyen ajan sisään, päätin, että haluan kirjoittaa yksityiskohtaisesti auki mitä tuo ”ensimmäinen” taksikuski sanoi ja teki. Mutta: en kykene muistamaan _mitään_ yksityiskohtia. En hänen puhumiensa asioiden järjestystä, en lauseiden sisältöjä, en ilmeitä, eleitä, liikkeitä. Muistan vain, että hän puhui jotakin spermasta joka valuu napaan, vaikka tiedän hänen puhuneen myös paljon muuta, inhottavampaakin. Olen yrittänyt useamman päivän puristaa asioita mieleeni, mutta on ihan totaalinen blackout päällä.
Onko muilla tällaisia kokemuksia? Varmaankin jokin traumareaktio… Ehkäpä tästä on jo ollut puhetta, mutta kiitos kun sain jakaa <3