Isovanhempieni luona asui isäni veli, ja koin seksuaalista hyväksikäyttöä hänen taholta erinäisiä kertoja. Tapahtumien aikana olin 10-13 vuotias. Erään päivän/illan/yön jälkeen kerroin asiasta lähimmäiselleni, ja jonkin aikaa siitä hän kertoi äidilleni ja isäni teki rikosilmoituksen ja asiat lähtivät eteenpäin.

Tuli esitutkinta, asia ei edennyt syyteharkintaan sillä syytetty oli tietenkin kiistänyt tapahtuneen vedoten että se on minun mielikuvitusta. Sinä yönä kun olin uskaltautunut ”avaamaan suuni”, tämä henkilö oli jostakin syystä saanut minut jäämään nukkumaan hänen sohvalleen, olin alkanut ”nukkumaan”, jolloin hän alkoi katsomaan aikuisviihdettä. Useaan otteeseen hän kysyi nukunko, en tietenkään peloissani ja ahdistuksen alaisena vastannut mitään vaan esitin nukkuvaa peiton alla samalla nähden mitä telkkarista tulee sekä kuullen äänet jotka yhdistin itsetyydykseen. Touhua kesti parisen tuntia.

Tämä ei ollut ainoa kerta, jolloin olin kokenut lapselle sopimattomia asioita. Eräänä kertana samaisella sohvalla päiväunia ottamassa makasin pienet shortsit jalassani ja hän veti useaan otteeseen peittoa päältäni sanoen, että minun tulee kuuma jos peitto on päällä. Myös erään kerran hän tunkeutui saunaan minun ollessa yksin siellä, koska halusi näyttää miten löylyä heitetään.

Vuodet kuluivat ja teot olivat jättäneet pysyvät jäljet minuun sekä sukulaissuhteisiin, niin kuin olettaa voi. Isäni ei ole voinut olla missään tekemisissä veljensä kanssa, sekä niin uskomatonta kuin asia on, niin myös muita sukulaissuhteita on mennyt asian johdosta poikki, kun asia on tullut ilmi ja minua ei olla uskottu.

Asiasta on nyt yli 11 vuotta ja koen erittäin vääräksi että asiaa ei tutkittu enempää ja asia vaan jäi. Minä en asioita pysty koskaan unohtamaan. Vieläkin välillä näen painajaisia, ja joihinkin elämäni alueisiin tapahtumat ovat heijastuneet erilaisin tavoin luultavasti loppuelämän ajaksi.