Lukemattomia pyllyn puristeluja, seksinostoyrityksiä ja ahdistavaa kommentointia. Alkaen noin vuodesta 1998.

Isäni sanoi minun näyttävän huoralta lyhyessä hameessa. Olin 10-vuotias.

Sukulaismies laittoi ruokapöydän alla käden reidelleni toistuvasti kun olimme hänen luonaan kylässä. Muut istuivat ruuan ääressä, kukaan ei huomannut, olin lamaantunut. Olin jotain 10.

Rintojen kommentointi alkoi kun olin 11. Rintaliivien käyttöä kommentoitiin kotona ja koulussa. Niiden käyttöä piti selitellä ja puolustella. Tarvitsin niitä oikeasti. (Ja ihan sama muuten, vaikken olisi tarvinnutkaan. Ei rintaliivejä kommentoida.)

Rintojen puristelu oli yläkoulussa tavallista. Se oli leikkiä pojille, kuka saa kouraistua pahiten. Viimeksi viime kesänä saunassa humalainen nainen yritti väkisin puristella rintojani. Ihmetteli kun en antanut lupaa.

Muutamia vuosia sitten kaksi kundia ohitti minut keskustassa. Toinen kouraisi haaroista edestä ja toinen takaa. Sattui, suutuin ja huusin perään. He löivät ylävitoset toisilleen ja nauroivat.

Myös muutamia vuosia sitten miesporukka ohitti minut illalla keskustassa ja joku heistä puristi kunnolla takapuolesta. Huusin perään ja sain kuulla olevani vitun huora.

Seurustelusuhteissa (menneissä) painostusta seksiin, vähättelyä, nöyryyttämistä.