Mietin kerronko, sillä tekijät saattaa tunnistaa, mutta miksi tekijöitä pitää suojella?

Olen aina ollut enemmän poikien kun tyttöjen kaveri ja nuorempana en ikinä, edes saunailloissa, sammuneena, samassa sängyssä nukkuessa kokenut seksuaalista häirintää. Toisin on ollut aikuisena, aikuisten miespuolisten ”kavereiden” toimesta. En ole kauhean siisti suustani ja en pukeudu säkkeihin, mutta se ei tarkoita ettäkö voisi mun rajoja ylittää.

Yksi ”ystäväni” väkisin tuli päälleni ja tunki kielensä suuhuni vaatien seksiä palkkioksi mun lasten kanssa olemisesta. Samaisen ihmisen penis on ollut sisälläni ilman mun suostumusta, vaikka olen kieltänyt, estänyt, mutta en todellakaan saa mieleeni turruinko vai mitä kävi. Jälkeenpäin olen kuullut hänen kertoneen että ollaan harrastettu seksiä, en edes olisi muistanut koko asiaa ellei ystäväni olisi sanonut. Enkä edes tajua miksen ilmoittanut poliisille, miksen pitänyt ”oikeana” raiskauksena.

Yksi parisuhteessa oleva hyvin isokokoinen ”ystäväni” heti ensi tapaamisellamme yritti lääppiä ja sanoi rakastavansa kun avovaimo oli toisessa huoneessa. Yksi kerta tuli käymään teellä kun olin yksin kotona, yritti lääppiä ja saada mua makuuhuoneeseen, blokaten mun tien ulos. Sain käyttää aika paljon voimaa ja kirosanoja että sain tyypin ulos.
Sitten kaveriporukan kaikkien tuntema lääppijä ”ystävä”, joka kännissä lääppi ja oli ällöttävä. Tietysti sain osan lääppimisistä, mutta tutun raiskasi mun luona. Heitin pihalle, miespuoliset ”kaverit” tuki miestä.

Ystävän poikaystävä väkisin pussasi mua taksissa. Käskin olla viimeinen kerta tai kerron ystävälle. Olisi pitänyt kertoa heti.

Jatkoilla heräsin kun ”ystäväni” kouri tissejä ”koska kaikki muutkin antaa”. Ei ollut ensimmäinen kerta.

Baarissa ystäväni ystävä puhui ystävälleni mun kropasta kuin olisin esine ja yritti kouria, raivostun ja avaudun naispuolinen ystäväni sanoo ”no se on kännissä”, miespuolinen ystäväni ei nää mitään väärää.

Deittailemani mies tulee väkisin sisääni vaikka olen sanonut ei, ei ymmärrä että kesken kaiken on lupa sanoa ei.

Tapailemani mies halusi hieroa ja ilman mitään suostumusta tai edes mun pienintä vihjettä hän otti housuni alas ja tunki peniksensä sisälleni puoliksi ennenkuin pääsin ylös. Suutuin, hän pyysi anteeksi ja juttu jäi siihen. En taaskaan silloin mieltänyt raiskaukseksi, nyt kyllä.

Valitettavasti törmään näihin ihmisiin usein yhteisten kavereiden kautta ja ällöttää. Tekisi mieli name & shame.