Treenasin kamppailulajia ja salin omistajalla oli melko hurttia huumoria ja kuulin hänen olevan melkoinen naistenmies, ollut useasti naimisissa ja lapsiakin kaksi kädellistä. Tuli seuran kesäjuhlien aika, ja yöllä nukkumaan mennessä kuulin turhankin yksityiskohtaisesti kun tämä valmentaja harrasti seksiä yhden valmennettavan tytön kanssa, täysi-ikäisen sentään. Tämähän oli kuulemma varsin normaalia käytöstä kyseiselle miehelle, viis vaimosta. Itseäni kävi ällöttämään niin etten enää voinut käydä treeneissä, kaikki kunnioitus valmentajaa kohtaan oli vedetty viemäristä alas.

Töissä miesvaltaisella alalla olin nuorin ”tyttö”, ehkä 26v. Menin sivukonttorin kahvihuoneeseen ja kysyin onko kahvikuppeja jossain lisää, kun en paikkaa tuntenut. Pöydän ääressä oli kymmenkunta miestä 30 – 65v. joista yksi sanoi että alakaapissa pitäisi olla. Ei ollut. Ehkä alimmassa laatikossa, ehdotti tämä mies uudelleen. Etsiessäni kuppia röhähti koko pöytäseurue nauramaan ja tajusin että he halusivat minun vain pyllistelevän heihin päin. Hävetti mutta kuittasin jälleen tilanteen sarkastisella huumorilla. Edelleenkin suututtaa vaikka tilanteesta on jo vuosia.

En tiedä tarkalleen mistä mulle on tullut tuo kiltin tytön syndrooma ettei kehtaa tehdä numeroa asioista jotka ei itsestä tunnu hyvältä, vaan hyväksyy osansa. Kiukku tulee vasta jälkikäteen että ei jumalauta, miten se kehtasi. Ja mikä on erikoista, nykyään vaikka sängyssä olisi mulle tuttu mukava ihminen tai jopa poikaystävä, silti välillä tulee ”jäätyminen”, sydän alkaa hakkaamaan ja tulee todella ahdistunut olo. Onneksi viimeisille poikaystäville olen saanut sanottua että voidaanko olla hetki vaan lähekkäin, joillekin olen kertonut että jostain syystä nyt tuntuu pahalta. Ehkä liian usein nuorempana olin tilanteessa jossa koin että on liian myöhäistä sanoa enää ei tai pyytää lopettamaan, ja nyt nuo tunteet pulpahtelevat välillä pintaan. Kukaan miehistä tuskin tiesi tilanteen olevan minulle epämukava koska en tuonut asiaa ilmi. Toki jos toinen on ihan hiljaa ja liikkumatta niin voisihan sitä vaikka alkaa epäilemään onkohan kaikki kunnossa, tai jopa kysyä.

Sekin on kyllä saakelin sairasta että aikuiset miehet jahtaavat teinityttöjä. En vaan pysty ymmärtämään, vaikka penskana en asiaa pahana osannut pitääkään.