Olin 17 ja olin seurustellut vuotta vanhemman poikaystäväni kanssa kuukauden verran. Hän toivoi kovasti seksiä, oli jo kerran vähän yllättäen hyväillyt minua jalkovälistä. ”Tykkäsit kuitenkin” hän sanoi kun myöhemmin yritin hillitä hänen intoaan ja estellä käden laittamista housuihin.

Kotibileissään hän sai jo minut alleen ja yritti jotain. Onneksi joku tuli huoneeseen ja minä pääsin soittamaan isälleni ja pyytämään hänet hakemaan minut kotiin.

Tästä muutamana päivän päästä poikaystäväni onnistui järjestämään tilanteen, jossa hänen kotinsa oli kesken päivän hetken aikaa tyhjä. Hän riisui minulta housut ja yritti yhdyntää. En oikeasti osaa sanoa, onnistuiko se. Olin aivan jäässä tilanteessa. Onnistuin jotenkin sanomaan, että pelkään hänen isänsä tulevan kotiin. Hän lopetti ja saimme vaatteet päälle juuri ennen kuin hänen isänsä oikeasti tuli.

Lähdimme kävelylle ja itkin hänelle pahaa oloani. En halunnut menettää neitsyyttäni näin. Hän ei ymmärtänyt. Yhtään.
Vanhempani näkivät, miten paha olo minulla oli ja osasivat yhdistää sen poikaystävääni. Heidän tuellaan jätin tuon pojan. Koskaan en ole tästä kenellekään kertonut. On paljon mukavampi kertoa, että menetin neitsyyteni millenium-yönä, täysi-ikäisenä pojalle / nuorelle miehelle, joka kunnioitti minua.

Miehet, jotka lähtee seuraamaan sua autolla ja, jotka huitoo sua kyytiin, koska satuit kävelemään ”pahamaineisella” kadulla. Tietyt paikat missä ei kannata liikkua, etenkään tiettyyn aikaan. Miehet deittisovelluksessa, jotka ei jaksa ees vaihtaa kuulumisia ennen kun he ilmottaa haluavansa panna sua.

60-vuotiaat miehet deittisivustolla, jotka haluu +20-vuotiaasta heidän emotionaalisten ja fyysisten tarpeiden tyydyttäjän, vaikka ovat naimisissa. Juopunut vanha mies, joka tulee arvostelemaan sun punasta huulipunaa ja sen jälkee luulee, että haluat panna häntä. Minä, joka en halunnu käyttää enää punasta huulipunaa ton jälkeen.