Kiitos teille kaikille, jotka olette jakaneet kertomuksenne.Omani eivät ole pahimmasta päästä, mutta pyrin tällä pääsemään häpeästä yli.

Ensimmäinen oli päiväkodissa, jonka yhteydessä oli alakoululuokat. En muista, miten tilanteeseen edes jouduin, vaan muistikuvani alkavat siitä, kun eräs tokaluokkalainen poika on köyttämässä minua puuhun kiinni. Hän alkoi avata vaatteitani (saan vieläkin kauhukuvat lasten kurahousujen solkiäänistä) ja kysyi, haluanko piiskaa vaatteet päällä pimpalle vai paljaalle pyllylle. Tilanne ei edennyt, vaan hän kuitenkin itse avasi köydet ja käski sanoa, että oli kivaa.  Sivuhuomautuksena: viimeisin poikaystäväni, tarinani viimeisin sankari, totesi tämän hänelle kerrottuani minun itse menneen tieten tahtoen paikalle. Että olisin halunnut tätä, mutten kehdannut myöntää. Olin silloin n. 5-vuotias.

Muut tarinat ovat pääosin parisuhteistani, jossa minut heitetään pihalle, kun en suostu seksiin. Tai tönitään seinille. Useampi eri tilanne ja eri ihmisten toimesta. Lutkaksi haukkumista, kehollista arvostelua, klassista ”olisit onnellinen että minä huolin sinut” -juttua. Miltei raiskaukseen päätynyttä tilannetta kommentilla ”kyllähän sinä tätä haluat” (yritän kiemurrella pois). Eräs mies alkoi jutella kahvilassa, ja tuli ilmi, että asumme melko lähekkäin. Ajattelin kaverillisesti, että voimme aivan hyvin nähdäkin uudestaan. Toinen näkeminen oli hänen luonaan leffailta ja ruokaa (syytän itseäni sinisilmäisyydestä), jossa tilanne eteni hänen puoleltaan ns. kähmimiseen ja vaatteiden riisumiseen. Totesin, että pääsen helpommalla ”suostumalla” – ja olin myös todennut parisuhteistani, että seksistä kieltäytymisen seurauksista ei ole takuita. Eli ei väkivaltaa sinänsä, muttei missään nimessä ns. consent-tilanne myöskään. En antanut pukeutumisellani tai millään muullakaan mitään vihjeitä.

Viimeisimmästä parisuhteestani on liian vähän aikaa, jotta pystyn kunnolla käsittelemään asioita. Mm. pettäjäksi ja kuvottavaksi huoraksi haukkumista joistain mustelmista, joita en osannut selittää – en ihan oikeasti tiedä mistä ne olivat tulleet – jonka päälle kommentti ”no otatko suihin”. Halventavia eleitä (mm. naamalle runkkaamis -ele) kun en suostunut vastaavien kommenttien jälkeen tekemään hänelle voileipiä. Tällä hetkellä poden melko kroonista parisuhdekauhua.