Haluan kirjoittaa vielä toisen tarinan vaikka häpeäntunne on valtava ja päällimmäisenä ajatuksena on, että ”mitä jos tutut näkee tän, mitä ne ajattelee musta” vaikka nimenomaan näin EI pitäisi olla! Kiitos siskot, oon saanu niin paljon voimaa ja rohkeutta teidän tarinoista ja vihdoin uskallan kertoa omiani. ❤️

Näitä ahdistelukokemuksia mulla on valitettavan paljon, niin etten edes muista kaikkia mutta tässä muutama mitkä ovat nyt päällimmäisinä mielessä. Olin 15-vuotias kun tapasin ensimmäisen poikaystäväni ja alettiin seurustella. Tämä poika oli 17-vuotias ja hyvin kontrolloiva sekä mustasukkainen, mutta ajattelin että näin parisuhteessa kuuluukin olla sillä se oli mulle ensimmäinen enkä tiennyt muusta. Hän poisti puhelimestani kaikkien miesoletettujen numerot (myös sukulaisten) sillä mies ja nainen eivät voi olla ”vain kavereita”. Hänen mielestään petin häntä hänen kavereidensa kanssa ja hän oli väkivaltainen mua kohtaan syyllistäessään mua. Lopulta en saanut tavata enää ketään ystävistäni ja välit katkesivat jopa luokkakavereihin. Hänen mielestään seksiä harrastettiin päivittäin ja vaikken olisi halunnut. Lopulta minulle seksi oli sitä että hän makaa päälläni ja panee mua ja minä itken ja hän kuiskii lohduttavasti että ”ei mulla mee enää kauaa”.

Oon 17 ja kavereiden luona kylässä, oon nukahtanu illalla sohvalle ja herään siihen että 25-vuotias mies jota pidin ystävänäni, istuu päälläni ja kuristaa mua. En saa henkeä enkä pysty huutamaan. Hän yrittää laittaa toista kättään housujeni sisään. Saan jotenkin työnnettyä hänet päältäni ja pystyn taas puhumaan, huudan että en halua tätä! Mies suuttuu minulle ja raivopäissään nostaa sohvapöydän ilmaan ja heittää sen päälleni. Juoksen ulos asunnosta paniikissa. Myöhemmin puhun tästä yhteisten ystäviemme kesken ja saan vain kuulla että ”joo se on tommonen ku se juo viinaa heh heh”.

Oon 25 ja tulossa baarista kotiin, tiedostan että oon humalassa ja päätän kävellä kotiin sillä tarvitsen raitista ilmaa. Hetken käveltyäni tajuan että joku mies on seurannut minua baarista. Nopeutan vauhtia. Olen jo melkein kotitaloni kohdalla kun tämä tuntematon mies on takanani ja kaataa minut ojaan. On talvi ja pimeää. Hän työntää kätensä pikkuhousuihini, muistan miten karheat kädet hänellä oli, kuin hiekkapaperia. Huudan ei, mitä sä teet! Mies on sama joka on lähennellyt minua tanssilattialla. Hänen mielestään minäkin halusin häntä, en vain ollut itse ymmärtänyt sitä. Hänen mielestään olen kaunis ja haluttava joten on hänen oikeutensa tehdä minulle näin. Alan huutaa apua ja poliisia, mies säikähtää, pääsen karkuun.

Dickpickejä oon saanu niin tutuilta kuin tuntemattomilta niin monia että ollaan otettu tavaks kavereiden kesken jakaa ne aina yhteiseen chattiin kaikkien nähtäväksi ja naurettavaksi.