10-vuotiaana äidin miesystävän kaveri lähenteli minua humalassa, tuli ihan kiinni minuun ja kysyi ikääni. Vastasin varsin ahdistuneena ikäni ja mies tuli lähemmäs ja sanoi että aikoo iskeä mut 8 vuoden päästä. Olin ihan järkyttynyt, äitini oli vieressä ja kuuli kaiken. Suutuin hänelle, ettei hän sanonut mitään. Hän sanoi että hän ei ole minusta näin herkkää kasvattanut.

Olin 13-vuotias kun 17-vuotias luokalle jäänyt 9-luokkalainen lähestyi minua. Ihastuin häneen kovin, hän oli huomioiva mutta röyhkeä ja kokenut naisten kanssa, omien sanojensa mukaan. Hän aina vihjaili että hän voisi nähdä jos menetän neitsyyden jonain päivänä hänelle. Olin niin ihastunut ja imarreltu huomiosta, että hengailin hänen kanssaan. Kerran hän sai minut kaverinsa kanssa niiden luo ja painosti tosi pitkään mua tulemaan vessaan hänen kanssaan. Lopulta menin ja hänen kaveri jäi ulkopuolelle kuuntelemaan. Olin niin lapsi ettei yhdyntä oikein onnistunut suunnitellusti. Hän lopuksi vain naurahti että olen 14. tyttö kenen neitsyyden hän vei. Ei tietenkään ottanut mitään yhteyttä enää. Isäni oli hänen opettajansa samassa koulussa kuin minä, hänen luokalla olevat tytöt tulivat kertomaan minulle että hän sanoi koko luokan edessä isälleni kuinka kireä pillu mulla on. Sitä häpeän määrää. Raivostuin ja laitoin viestiä hänelle, hän sanoi että kaverinsa todistaa tarvittaessa minua ”vastaan” eli kertoo myös isälleni, että penetraatio tapahtui. Edelleen mietin mitä kiksejä jätkä tosta sai.

Olin 14-vuotiaana rannalla juomassa. Olin aika humalassa ja 18-vuotias kavereiden tuttu alkoi jahtaamaan minua, kun olin tarpeeksi huonossa kunnossa. Hän kaatoi minut hiekalle kiinni saatuaan ja työnsi hiekkaiset sormet sisälleni. Huusin apua ja kaverini yrittivät saada häntä pois päältäni. Kaverini kantoivat minua nukkumaan ja tämä mies oli itsepintaisesti seurannut perässä sisälle asti, ja yritti välisin jäädä viereeni ”nukkumaan” kun olin tiedoton. Kaverit ei onneksi antanut vaan pitkän kinastelun jälkeen mies lähti pois. Hän edelleen laittoi netissä minulle tämän karmivan raiskausyrityksen jälkeen yksityisviesteillä silmäniskuhymiöitä.

Olin 14-vuotias kun olin kotibileissä. Kaikki jo nukkuivat, niin kuin minäkin. Ennestään suht tuntematon 20-vuotias herätti minut laittamalla peniksen suuhuni. Heräsin niin että se oli syvällä kurkussani ja hän vain jatkoi ja olin ihan hiljaa ettei muut herää. Nolotti tilanne niin paljon. Siinä sitten ”suostuin” kaikenlaiseen vaan ettei muut heräisi. Bileissä oleva veljeni nukkui viereisessä huoneessa enkä halunnut missään nimessä hänen heräävän. Hän laittoi minulle netissä myöhemmin viestiä että sun pitäis kyllä siistiä alapäätäs, aikamoinen pöheikkö.

18-vuotiaana raahasin kotiini yhden illan jutun. Asuin pienellä paikkakunnalla. Hän oli ottanut takapuolestani kuvia ja lähettänyt kaikille kavereillensa. Suutuin ja kysyin miksi hän teki niin, kuulemma jätkien kans on kiva tehä tollasii, muutki tekee.

Olin 18-vuotias kun sammuin kotibileisiin. En tuntenut kämpän omistajaa, hän oli vähän vanhempi. Hän oli tullut nukkumaan viereeni ja riisunut alapääni paljaaksi. En saanut tietää mitä oli tapahtunut, lähdin hyvin kiireellä aamulla kotiin kun mies nukkui.

18-vuotiaana tapasin netissä jonkun tyypin. Juteltiin ja ymmärsin, että hän oli aika vanha verrattuna minuun.(+30) Hän näytti ihan kivalta ja olin tosi yksinäinen uudessa kaupungissa. Menin hänen luokseen ja hän näytti tosi vanhalta.(+40) Ahdisti. Mies tarjosi viiniä ja join ahdistukseen niin että olin aika humalassa. Lopulta olin niin humalassa että makasin sängyllä puoliksi tajuttomana ja tämä mies otti helvetin ison dildon sängyn alta ja laittoi vibrat täysille ja survoi sitä minuun ihan älyttömän kovaa. En osannut vastustella kun olin niin humalassa, muistan vaan että hän nuoli nännejäni samalla ja tilanne oli karmiva. Aamulla lähdin äkkiä menemään ja mies tekstasi että olen ”luova ja energinen bitch” ja haluaa nähdä uudestaan. En nähnyt. Hän ei voinut käsittää, että miksi.

Tässä olivat muistelot, jotka on mielessäni. Useita kymmeniä ”pikkujuttuja” eli kourimisia, seksiin painostusta, nylkytystä jne on käynyt, joita ei edes jaksa kirjoittaa. Ne ovat niin ”tavallista” naisille ja minulle, valitettavasti.