Opiskelijabileet muutamia vuosia sitten. Oltiin baarissa ilman haalareita, minullakin mekko päällä. Tiskillä eräs jäbä kouraisi kädellään mekon alta. Kouraisu osui muuhunkin kuin ”vain” pakaroihin. Hämmennyin täysin näin härskiä tekoa. Kehotin tyyppiä olemaan enää ikinä olla tekemättä niin, häipyä ja olla onnellinen ettei *(silloinen kumppanini) nähnyt tilannetta.

Illan edetessä tyyppi tunki koko ajan samaan pöytään, pyysi mukaan saunomaan, panemaan ja jatkoille. Kehotin häntä jättämään minut rauhaan ja kaveritkin käskivät hänen lähteä. Lopulta sanoin hänelle suurinpiirtein näin : ”Mitä kohtaa sä et sanassa EI ymmärrä? Eetä vai iitä ? Vaikka mä en olisi parisuhteessa mä en silti lähtisi sun mukaan. Vaikka me oltais tän kuolevan planeetan kaksi viimeistä ihmistä ja ihmiskunnan jatkuminen olisi meidän harteilla mä en silti panisi sua. ” Jälleen kerran kaveritkin käskivät hänen häipyä ja nyt hän poistuikin.

Ravintolan ulkopuolella sama tyyppi tarrasi takaapäin löysään kuristusotteeseen minut. Silloin tarrasin, tai siis vedin, toisella kädellä hänen käsistä kiinni (pahinta mitä tilanteessa voi tehdä on nostaa käsiä jolloin tukkii omat hengityskanavat), toisella kädellä tökkäsin kasvoihin (silmiin yritin), jolloin hänen ote heikkeni, iskin kyynärpäällä palleaan jolloin ilmat pakeni ja takapotku. Tässä vaiheessa kaverini heräsi ja huusi ”kävit sä Elluun käsiksi” ja yritti lyödä tyyppiä. Paikalle tulivat poliisit ja kyseinen ahdistelija vietiin juoppoputkaan.

Ahdistelija nosti minua kohtaan syytteen pahoinpitelystä, josta tehtiin syyttämättäjättämispäätös, koska katsottiin kyseessä olevan hätävarjelu. Hän itse sai tuomion lievästä pahoinpitelystä ja kaverini joka yritti lyödä ja osuikin henkilöön sai myös tuomion lievästä pahoinpitelystä.