Olin 16-vuotias ja kotibileissä aivan liian humalassa. Paikalle saapui mopollaan vuotta vanhempi kaveripoikani, joka raiskasi minut kun olin tiedottomassa tilassa. Hain aamulla jälkiehkäisypillerin, johon lainasin rahaa kaveriltani. Poika pyysi anteeksi samana päivänä tekstarilla. Annoin anteeksi, koska en tiennyt mitä muutakaan olisin voinut tehdä. Tapaus tuli puheeksi pari vuotta jälkeenpäin, jolloin kaverini poikaystävä totesi: ”jos muija antaa, niin sitten se antaa.” Tapauksesta ei puhuttu enää ikinä.

Festareilla tungoksessa joku puristeli minua joka paikasta. En tiedä kuka tyyppi oli, enkä päässyt pakoon.

Olin noin 15-vuotias, käymässä vanhempien tyyppien kotibileissä. Tuntematon poikaporukka tuli saunasta pyyhkeet lanteilla. Yksi poika istui viereeni ja ohjasi käteni haarojensa väliin. Vedin käteni pois, nousin sohvalta ja lähdin sanomatta sanaakaan.

Lukemattomat dickpickit Snapchatissa.

Olin leffan kuvauksissa avustajana ja vanhempi mies yritti tehdä kanssani tuttavuutta. Myöhemmin hän seurasi minua vessaan, koska halusi kiittää juttutuokiosta halauksella. Hän sulki vessan oven, kaappasi minut halaukseen ja liu’utti kättään alaselkääni pitkin. Kun toivuin lamaannuksesta, työnsin hänet pois ja ryntäsin ulos vessasta.

Odotin kaveriani baaritiskillä, kun kolme keski-ikäistä miestä tuli ehdottamaan minulle ryhmäseksiä maksua vastaan. Kieltäydyin ja siirryin baaritiskin toiseen päähän.

Jonotin juomaa baarissa ja huomautin takanani olevalle miehelle, että hän tönii minut melkein kumoon. Hän suuttui, huoritteli ja haukkui tissini pieniksi. Hänen kaverinsa saapuivat paikalle ja koko sen ajan kun jonotin juomista, he haukkuivat ja kommentoivat kroppaani ja kasvojani halventavasti. Kun sanoin vastaan, yksi miehistä löi perseelleni niin kovaa kuin lähti, ja he poistuivat paikalta. Joku heistä huusi perään ”vitun feministihuora.”

Ala-asteen opettajamme kuvasi luokkamme tyttöjen tanssiesityksiä. Hän myös kommentoi, kun joku alkoi käyttää rintsikoita. Uutenavuotena hän tekstasi minulle. En kertonut kenellekään.

Huh tuntuipa pahalta kirjoittaa nää.