Olin 19-vuotias ja olin ollut baarissa ystävieni kanssa. Ilta oli erityisen mukava, seurueessamme oli muutaman vuoden vanhempi poika, jonka olin pintapuolisesti tuntenut, mutten koskaan ollut hänen kanssaan tekemisissä. Meidän välille syntyi illan aikana toverillinen fiilis – ei lääpintää, ei ehdotuksia, ei fyysistä kiinnostusta. Muistan iloinneeni ja olleeni helpottunut nimenomaan siitä, ettei hän ollut fyysisesti minusta kiinnostunut, vaan hauska ja mielenkiintoinen tyyppi.

Joimme kaikki aika paljon ja osa meistä lähti tämän pojan kotiin. Hän asui vielä vanhempiensa luona, mutta vanhemmat olivat poissa. Nukuimme kaikki vähän ympäriinsä taloa, itse nukuin olohuoneen sohvalla. Heräsin pimeässä siihen, että joku nai minua.

Muistan olleeni järkyttynyt ja kauhuissani ja varma siitä että tämä on se poika johon tutustuin. Koitin päästä hänen painonsa alta pois ja muistan ääneen panikoineeni. Minulle selvisi, että kyseessä on pojan pikkuveli. 20-vuotias minulle tuttu poika. Hän oli tunnettu mukavana, suosittuna tyyppinä. Hän ei ollut kanssamme baarissa, enkä ollut nähnyt häntä koko illan aikana. Hän ei ollut humalassa. En muista mitä seuraavaksi tapahtui, muistan ainoastaan että tämä vanhempi, mukava poika järjesti minulle kyydin kotiin ja hän kyseli olenko kunnossa. Muistan etten halunnut kertoa mitään, mutta näin hänen olevan aidosti huolissaan. Jälkikäteen olen miettinyt, että mahtoikohan hän tietää.

En kertonut kenellekään tapahtuneesta. En ole puhunut asiasta kuin vasta nyt ensimmäisen kerran. Minut raiskannut mies on nyt kolmen lapsen isä, hän on naimisissa lapsuuden ystäväni kanssa. He asuvat isäni naapurissa. En usko, että voin koskaan kertoa tästä kenellekään. Olen punninnut vaihtoehtoja monta kertaa. Järki sanoo, että asiasta on kerrottava. Mutta henkisesti asia on niin vaikea, että olen ollut kykenemätön ajattelemaan tapahtunutta, enkä myöskään halua tuhlata hänen ajattelemiseensa enää yhtään minuuttia elämästäni. Ehkä kirjoitan nimettömän kirjeen. Ehkä tämä #memyös rohkaisee. Nyt oikeastaan vaan haluan saada tapahtuneen pois päästäni. Kiitos tästä aloitteesta.