Olin 14-vuotias, kun tutustuin IRC-Galleriassa mukavalta vaikuttavaan ja mielestäni tosi söpöön kundiin. En ollut ehtinyt jutella hänen kanssaan kuin vasta pari päivää, kun hän ehdotti että tapaisimme livenä, mieluiten luonani. Koska pidin poikaa luotettavana, ehdotin että hän tulisi luokseni vielä samalla viikolla, kun olen yksin kotona. 20-vuotias mies tuli joulukuun ensimmäisenä päivänä tapaamaan minua, ja olin asiasta erittäin innoissani. Istuimme sohvalla kun hän kysyi, voisiko hän hieroa hartioitani. Ihmettelin hieman, koska ajattelin että me tutustuisimme ja juttelisimme. Hän kysyi, voisimmeko mennä mieluummin sängylle kuin sohvalle, että hän saisi hierottua niskojani paremmin. Menimme äitini makuuhuoneeseen. Siellä mies innostui entisestään ja halusi ottaa housuni pois. Olin sen verran hämmentynyt koko tilanteesta, etten osannut sanoa mitään. Olinhan vasta 14-vuotias. Mies harrasti kanssani seksiä. En oikeastaan edes ymmärtänyt, mitä on tapahtumassa, enkä olisi halunnut kuin jutella ja tutustua häneen. Mietin, että tällaistako tämä seksi nyt sitten on. Suudelmiakaan emme vaihtaneet, ja koska olimme ilman kondomia, mies kävi hoitamassa itsensä lopulta orgasmiin vessassa. Seksin jälkeen hän lähti.

Olin aivan pöllämystynyt. Hän ei sen kummemmin ollut minuun missään yhteydessä jälkeenpäin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun koskaan olin kenenkään kanssa yhdynnässä. Kun lopulta pyysin äidiltäni, voisiko hän ostaa minulle jälkiehkäisypillerin, hän oli järkyttynyt. Hän sanoi vihaisena, ettei minun pitäisi kävellä ympäri kyliä haarat levällään.

Olisin halunnut kertoa äidilleni, etten olisi halunnut harrastaa miehen kanssa seksiä, mutten uskaltanut. Kerroin asiasta äidilleni tänä vuonna, 15 vuotta tapahtuneen jälkeen. Äitini pyysi käytöstään anteeksi ja sanoi, että minun olisi ehdottomasti pitänyt pystyä kertomaan edes jollekin aikuiselle, niin mies olisi saatu vastuuseen tekemisistään.