En vieläkään pysty kirjoittamaan niistä pahimmista jutuista, mutta tämä on yksi jota en unohda ja jota oikeastaan vasta nyt osaan katsoa eri tavalla, vaikka se silloin kovasti ahdistikin.

Olimme viettämässä uuden vuoden vaihtumista pienellä kaveriporukalla yhden meistä kotona. Tämä asunnon omistaja jossain vaiheessa ilmoitti, että on varannut minulle paikan omasta huoneestaan, kun olimme kaikki jäämässä sinne yöksi. En asiaa sen kummemmin ajatellut tai ihmetellyt, koska kaveriporukassamme oli tapana yöpyä milloin kenenkin kotona ja vieressä ilman mitään häslinkiä.

Nukkumaan käydessämme hän kuitenkin tuli ihan viereeni nukkumaan ja alkoi hieroa vatsaani. Siirsin käden pois, mutta hän laittoi sen takaisin vatsalleni ja jatkoi hieromista. Menin ihan tilttiin. En osannut kuin maata hiljaa paikallani. Hän jatkoi pitkän aikaa ja minä olin ihan lamaantunut ja jossain vaiheessa sain kai sanotuksi, että haluaisin nyt nukkua. Mitään muuta tilanteessa ei tapahtunut, mutta koin todella ahdistavaksi ja loukkaavaksi, koska kyseessä oli pitkäaikainen ystävä, jonka kanssa ei koskaan ollut mitään romanttista tai seksuaalista ilmassa. Ainakaan minun mielestäni. Oli hyvin selkeää mitä hän halusi. Siirryin kauemmas nukkumaan ja aamulla halusin pois heti herättyäni.

Jälkeenpäin sitä miettii, miksi ihmeessä näissä tilanteissa ei vain sano, että lopeta heti, vaan jotenkin ajattelee, että ei halua loukata sitä toista. Siis mitä vittua?! Ja siis tämä oli tilanne, jonka vaan jotenkin hyväksyin. Että näin ne hommat menee.