Olin alakoululainen, ehkä 1. tai 2. luokalla. Olin hakemassa ystävääni pihalle leikkimään, oli kesä ja minulla oli hame päällä. Ystäväni oli juuri syömässä, joten menin hissillä alas rappukäytävään odottamaan. Alhaalla rappukäytävässä oli iäkäs mies, joka alkoi juttelemaan ja ryhtyi näyttämään minulle postikortteja alastomista naisista ja kertoi, että siskonsa oli lähettänyt hänelle lomaterveisiä. Tiesin, ettei tuo pitänyt paikkaansa, mutta en osannut sanoa mitään. Olin lapsena todella kiltti.

Mies jatkoi juttelua (en muista mitä) ja sanoi hetken kuluttua, että minulla taitaa olla muurahaisia takapuolessani ja näytäs hänelle, niin hän auttaa. En edelleenkään tiennyt mitä pitäisi tehdä, joten pyllistin hame ylhäällä miehelle, vaikka tiesin, ettei niin pitäisi tehdä.

Taisin siitä sitten lähteä pihalle odottelemaan ja myöhemmin kerroin kotona vanhemmilleni. Olin niin nolostunut tilanteesta, että valehtelin nähneeni miehellä puukon, ettei minua pidettäisi hölmönä, kun olin pyllistänyt ihan itse. Vanhemmat ilmoittivat poliisille ja tämä mies seurasi leikkejäni vielä muutaman päivän vähän kauempaa kävellen aina jossakin tiellä, missä leikkipuistossa olin. En saanut mennä yksin ulos, ennen kun mies saatiin kiinni. Tunsin monta vuotta syyllisyyttä tilanteesta ja huonoa omaa tuntoa,että olin valehdellut.